سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرستاری دانشگاه آزاد آباده (پرستاری و سلامت)
لینک دوستان
گلوکومتر وسیله کوچکی است که قندخون را اندازه‌گیری می‌کند و به بیماران دیابتی این امکان را می‌دهد تا قند خون خود را بهتر مدیریت کنند و از تاثیر غذا‌ها و دارو‌ها بر میزان قندخون خودآگاه شوند.
دکتر شهین یاراحمدی متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از دستگاه گلوکومتر برای تشخیص بیماری دیابت توصیه نمی‌شود برای تشخیص قطعی دیابت حتما باید به آزمایشگاه مراجعه کرد تا آزمایش خود گرفته شود. بعد از تشخیص بیماری دیابت توصیه می‌شود از گلوکومتر برای اندازه‌گیری قند خون استفاده شود تا بتوان مراقبت‌های بهتری انجام داد و قند خون را بهتر کنترل کرد. 

وی ادامه داد: کار با همه دستگاه‌های گلوکومتر مشابه یکدیگر است اما هر یک از دستگاه‌ها دستورالعمل مخصوص به خود را دارد و قبل از کار با دستگاه دستورالعمل آن را دقیقا مطالعه کنید. هر یک از دستگاه‌های گلوکومتر نوارهای آزمایش مخصوص به خود را دارد و از خرید و مصرف نوارهای تست قند خون که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته است خودداری کنید. 

یاراحمدی تصریح کرد: بهترین محل خون گیری نوک و یا کناره‌های انگشتان دست‌هاست سعی کنید مرتب محل خونگیری راتغییر دهید تا انگشتان دست‌ها دچار زخم یا آسیب یافتی نشود. اگر مشکلی در دست‌ها وجود دارد که امکان خون گرفتن از آن نیست می‌توان نمونه را از نوک انگشتان پا تهیه کرد. 

وی افزود: تعداد دفعات اندازه گیری قند خون با توجه به اینکه از چه نوع درمانی استفاده می‌کنید متفاوت است معمولا دفعات اندازه گیری برای بیمارانی که از قرص استفاده می‌کنند کمتر است. 

این متخصص در پایان اظهار داشت: اگر از انسولین استفاده می‌کنید توصیه می‌شود روزی چند بار قند خون خود را کنترل کنید معمولا بیشتر پزشکان توصیه می‌کنند قبل از صبحانه، 2ساعت بعد از صبحانه، ‌ قبل از ناهار، دو ساعت بعد از ناهار، قبل از شام و در ساعات 1تا3 نیمه شب قند خون با دستگاه گلوکومتر اندازه گیری و یادداشت شود.


برچسب‌ها: گلو کومتر.
[ پنج شنبه 93/2/4 ] [ 7:53 صبح ] [ ]
درباره وبلاگ

امکانات وب


وبلاگ هوادار حمید عسکری

ابزار منو ثابت